Residentie Martelarenplein

Martelarenplein 11 , 3000 Leuven
Architect: STUDIOWAD, Leuven

Wij bouwen en verkopen 3 luxe appartementen in een historisch beschermd pand op het Martelarenplein Leuven.

Het recent gerenoveerde mooie Martelarenplein is centraal in Leuven gelegen, tegenover het trein- en busstation. Restaurants, bars, winkels, bioscoop, cultuurcentrum het Depot, ... zijn op wandelafstand. Er heerst een unieke fijne sfeer op het autoluwe Martelarenplein. Gedurende de hele dag is er een gezellige drukte van fietsers en voetgangers.

Het Martelarenplein is zeer goed bereikbaar met de wagen (parking De Bond), alsook met het openbaar vervoer.

Het historisch beschermd pand zal worden verbouwd tot een horecagelegenheid op het gelijkvloers en 3 appartementen erboven. De voorgevel is historisch waardevol (neoclassicistisch) en blijft behouden.

Elk appartement is toegankelijk met de nieuwe lift en via de trap.

  • Appartement A1 heeft zijn leefruimte, keuken en balkon aan de voorzijde en 2 slaapkamers, badkamer en wc achteraan. De plafonds van de leefruimte en slaapkamer 1 zijn 4m hoog! Dit vergroot sterk het ruimtegevoel in het appartement. Het terras achteraan is toegankelijk langs de slaapkamer. Het appartement heeft een grote berging en een privé-kelder.
  • Appartement A2 heeft zijn leefruimte met open keuken vooraan met een prachtig zicht over het Martelarenplein. De 2 grote slaapkamers bevinden zich achteraan op een tussenverdieping. Dit extra level creëert 2 mooie grote slaapkamers waarvan 1 met dressing. Via de nachthal heb je toegang tot het terras achteraan. Het appartement heeft nog een aparte wc, een grote badkamer, een berging en privé-kelder.
  • Appartement A3 is een duplex-appartement op de 3de en 4de verdieping. De leefruimte met keuken op de 3de verdieping heeft een subliem uitzicht over het plein en het station! Op de 4de verdieping onder het nieuwe schuine dak bevinden zich de 2 slaapkamers, de badkamer en de toegang naar het dakterras achteraan. Het dakterras heeft een fenomenaal uitzicht over de stad.

De koper heeft inspraak in de afwerking van zijn appartement. Keuken, badkamer en vloer kunnen nog door de koper gekozen worden.

Voor meer info over de verkoop van de appartementen contacteer An Nickmans via ani@de-coninck.be of 016-499941.

Titel Oppervlakte Oppervlakte terras Oppervlakte tuin Aantal kamers Prijs
A1 91,50 m² 6,62 m² 2 VERKOCHT / VENDU
A2 99,80 m² 8,15 m² 2 VERKOCHT / VENDU
A3 91,00 m² 8,00 m² 2 444 860 €
Beschikbaarheid: Midden 2018

Documenten

Contacteer ons

Alle velden zijn verplicht